Akcija Bullsa je hit na internetu: "Zamislite što bi Obradović napravio"

10. 04. 2024 - 12:30 | Košarka

BOJAN BOGDANOVIĆ imao je vodio je loptu na trici kad su mu je udvajanjem ukrali Andre Drummond i Torrey Craig. Otvorilo je to Bullsima mogućnost kontranapada i poentiranja, no želja za atrakcijom koštala je momčad iz Chicaga lakog ubačaja. Sve se dogodilo sredinom druge četvrtine utakmice, kod prednosti 36:27 New York Knicksa. Bogdanović nije uspio kontrolirati loptu i sekundu kasnije u kontranapad su trčali Drummond, Craig i Coby White.

Sva trojica bila su ispred igrača Knicksa, nebranjeni i neometani. Sa željom da bude atraktivan pred košem suparnika, Craig je trčeći prema košu bacio loptu u tablu i odrazio se kako bi je uhvatio i  zakucao. Njegovu namjeru nije shvatio Drummond, koji je mislio da je odbijanac upućen njemu. Obojica su se odrazili i obojica išli uhvatiti loptu da bi završili akciju. Na kraju je Bogdanović stigao do lakog skoka.

VIDEO: Arena Sport

Navijač: "Za ovo nema riječi. LOL"
"Chicago Bullsi uspjeli su izvesti nešto što nikad u životu nisam vidio. Za ovo nema riječi. LOL", "Ništa ne opisuje Bullse bolje od ovoga", "Ovo je košarka Bullsa", "Hvala Bullsima na akciji koja će postati meni jedna od najdražih u povijesti lige", "Zamislite samo što bi Željko Obradović ili Šarunas Jasikevičius napravili nakon ovoga", neki su od komentara čitatelja, novinara i portala.

Utakmica je završila pobjedom Knicksa 128:117. Jalen Brunson je ubacio 45 koševa za pobjednike, a Bogdanović za nepunih devet minuta imao tri poena, uz po skok i asistenciju. Kod Bullsa je najbolji bio DeMar DeRozan s 34 koša, pet skokova i šest asistencija.

(Index.hr)